George Mihăiță : George Mihăiță, cercetat penal după ce a fost implicat ... : A scăpat nevătămat însă pagubele sunt destul de serioase.

George Mihăiță : George Mihăiță, cercetat penal după ce a fost implicat ... : A scăpat nevătămat însă pagubele sunt destul de serioase.. „aș vrea să le fie bine copiilor mei, 19 august 2010, florina. Riscă chiar și cinci ani de închisoare 2 min read. Polițiștii au descoperit că actorul băuse înainte de a se urca la volan. Cunoscutul actor george mihăiță este cercetat de poliţie, după ce a provocat un accident de circulaţie pe un bulevard din capitală. Din primele cercetări a reieșit că george mihăiță avea.

Poliția susține că actorul se afla sub influenţa alcoolului în momentul producerii accidentului. A scăpat nevătămat însă pagubele sunt destul de. Actorul a fost testat de angajați ai poliției rutiere după ce a provocat un accident. Despre ce vorbim noi aici, domnule? Potrivit ultimelor informații, george mihăiță este cercetat de poliţie, după ce a provocat un accident de circulaţie pe un bulevard din capitală.

Poze George Mihăiță - Actor - Poza 14 din 30 - CineMagia.ro
Poze George Mihăiță - Actor - Poza 14 din 30 - CineMagia.ro from static.cinemagia.ro
Basarabia, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. George mihăiță la internet movie database; Fapt ce a reieșit după ce a suflat în fiolă. Directorul teatrului de comedie nu a vurt să facă vreun comentariu despre evenimentul rutier. În cadrul festivalului național de teatru, spectacolul păi. Actorul george mihăiță are dosar penal după accidentul de miercuri seară. Tavi clonda, scandal uriaș cu bătaie! Check out george mihăiță's net worth in us dollar jun, 2021.

„aș vrea să le fie bine copiilor mei, 19 august 2010, florina.

Verificarea cu aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 1,05 … Mai mult decât atât, george mihăiță a preferat să își închidă telefonul pentru a evita întrebările din partea presei sau ale amicilor săi, îngrijorați de bună seamă de evenimentele care au avut loc în seara zilei de 30 iunie 2021, atunci când actorul, băut la volan, a provocat un accident de circulație. Fapt ce a reieșit după ce a suflat în fiolă. Tavi clonda, scandal uriaș cu bătaie! Îndrăgitul actor george mihăiță (72 de ani) are probleme cu legea după ce a provocat un accident de circulație, în bucurești. 86 a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul staționat, lovind totodată și refugiul stb. Din primele cercetări a reieșit că george mihăiță avea. Despre ce vorbim noi aici, domnule? Ulterior, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice. George mihăiță la internet movie database; 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, iar rezultatul a fost de 1.05 mg/l. Born 23 september 1948 in moreni) is a romanian actor, director and philanthropist.renowned for his distinctive voice, mihăiță has appeared in over 70 films and is regarded as a romanian film icon.

Din primele cercetări a reieșit că george mihăiță avea alcoolemie destul de mare. Îndrăgitul actor george mihăiță (72 de ani) are probleme cu legea după ce a provocat un accident de circulație, în bucurești. Din primele cercetări a reieșit că george mihăiță avea. Polițiștii au descoperit că actorul băuse înainte de a se urca la volan. George mihăiță a fost testat cu aparatul alcooltest.

George Mihăiță a făcut accident. Actorul, prins băut la ...
George Mihăiță a făcut accident. Actorul, prins băut la ... from cdn.knd.ro
Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, avea alcoolemie 1,05mg/l. Deși a scăpat nevătămat în urma incidentului, pagubele sunt destul de mari. He studied in the institute of theatrical art and cinematography of bucharest, now known as the caragiale national. Ulterior, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, iar rezultatul a fost de 1.05 mg/l. Filmul realizat în 1968, a ajuns pe marile ecrane la începutul anului 1970 și a fost, încă de la debut, primit cu un entuziasm nebun de către public. Cunoscutul actor george mihăiță este cercetat de poliţie, după ce a provocat un accident de circulaţie pe un bulevard din capitală. November 22 at 9:10 am ·.

Totodată, agenții de poliție susțin că actorul ar fi fost beat atunci când a condus mașina.

Ulterior, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice. Verificarea cu aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 1,05 … Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, iar rezultatul a fost de 1.05 mg/l. Actorul george mihăiță are dosar penal după accidentul de miercuri seară. George mihăiță a produs un accident în capitală în cursul serii de miercuri. Actorul george mihăiță a provocat azi noapte un accident după ce a condus băut în capitală. George mihăiță la internet movie database; În cadrul festivalului național de teatru, spectacolul păi. Polițiștii brigăzii rutiere au stabilit că, miercuri noaptea, în jurul orei 21.20, un șofer în vârstă de 72 de ani, care se deplasa pe bd. Soacra gabrielei cristea a intervenit și ea: Poliția susține că actorul se afla sub influenţa alcoolului în momentul producerii accidentului. Cunoscutul actor george mihăiță este cercetat de poliţie, după ce a provocat un accident de circulaţie pe un bulevard din capitală. Bărbatul a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, avea alcoolemie 1,05mg/l. Soacra gabrielei cristea a intervenit și ea: George mihăiță, apărat de colegii din lumea teatrului. George mihăiță a produs un accident în capitală în cursul serii de miercuri. A scăpat nevătămat însă pagubele sunt destul de.

Fiul Actorului George Mihăiță Se Destăinuie. "Nu Am Vrut ...
Fiul Actorului George Mihăiță Se Destăinuie. "Nu Am Vrut ... from mediacdn.libertatea.ro
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, iar rezultatul a fost de 1.05 mg/l. A scăpat nevătămat însă pagubele sunt destul de. Actorul george mihăiță are dosar penal după accidentul de miercuri seară. Cunoscutul actor george mihăiță este cercetat de poliţie, după ce a provocat un accident de circulaţie pe un bulevard din capitală. Despre ce vorbim noi aici, domnule? George mihăiță, apărat de colegii din lumea teatrului. Actorul a produs un accident în bucurești. Soacra gabrielei cristea a intervenit și ea:

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, iar rezultatul a fost de 1.05 mg/l.

Verificarea cu aparatul etilotest a relevat o alcoolemie de 1,05 … Deși a scăpat nevătămat în urma incidentului, pagubele sunt destul de mari. Potrivit ultimelor informații, george mihăiță este cercetat de poliţie, după ce a provocat un accident de circulaţie pe un bulevard din capitală. George mihăiță salary income and net worth data provided by people ai provides an estimation for any internet celebrity's real salary income and net worth like george mihăiță based on real numbers. O piesă de teatru pe care știu că mulți dintre voi nu ați apucat să o vedeți până acum. O femeie a fost salvata. George mihăiță, depistat cu o alcoolemie de 1,05mg/l în seara zilei de 30 iunie. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest la fața locului, iar rezultatul a fost de 1.05 mg/l. Soacra gabrielei cristea a intervenit și ea: Polițiștii brigăzii rutiere au stabilit că, miercuri noaptea, în jurul orei 21.20, un șofer în vârstă de 72 de ani, care se deplasa pe bd. Check out george mihăiță's net worth in us dollar jun, 2021. A scăpat nevătămat însă pagubele sunt destul de serioase. Fratele marelui actor a făcut câteva declarații despre incidentul în care a fost implicat george mihăiță.